Verzendkosten Nederland

De verzendkosten voor Nederland bedragen;
0-10 kg        €   7,65
10-23 kg      € 13,90
23-46 kg      € 27,80

Het programma geeft het gewicht aan, zodat u kunt zien hoeveel u kwijt bent aan de verzendkosten. Voor grotere verzendingen vanaf 46 kg neem eerst contact met ons op, zodat wij een passende en goedkope oplossing kunnen aandragen voor uw bestelling.

Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen afgeleverd. Onze doelstelling is om dit binnen 3 werkdagen te doen. Als uw bestelling binnenkomt bij ons, wordt het de eerst volgende werkdag verstuurd, zodat het die dag erna afgeleverd wordt, afhankelijk van de stiptheid van de bezorgdienst.

Verzendkosten buitenland

Voor verzending naar het buitenland kunt u contact opnemen met ons over de verzendkosten naar het door uw gewenste verzendadres in het buitenland. U kunt uw eventuele bestelling doorgeven middels contant afrekenen in combinatie met afhalen. Stuur ook voor de zekerheid nog een mailtje naar: carnavalsverf@gmail.com. Wij kunnen u dan een geheel vrijblijvende opgave geven van de verzendkosten. U zit dan nog steeds nergens aan vast. Dit is pas als u daadwerkelijk tot bestelling en betaling over gaat.

De verzendkosten voor België en Duitsland bedragen;

0-23 kg   € 15,00
23-46 kg € 39,75

Verzendingen aan bedrijven gevestigd in het buitenland binnen de EU kunnen BTW-vrij geleverd worden. Zij dienen dan hun BTW-nummer bekend te maken. Uiteraard verifiëren wij eerst of dat nummer correct is, voordat wij tot verzending over gaan.