Wie zijn wij?

Wij zijn een professioneel groothandelsbedrijf genaamd Intiverf gevestigd in Nijmegen (magazijn in Winssen) dat gespecialiseerd is in verkoop van allerhande verven en lakken. Sinds 2009 zijn we gestart met de verkoop van carnavalsverf. Door een super scherpe inkoop en het gebruik van rechtstreekse verkoop via internet zijn onze kosten aanzienlijk lager. Dit voordeel berekenen wij door aan u. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven.

Welke verf bieden wij aan?

Carnavalsverf.nl levert een hoogglans carnavalsverf op alkydharsbasis. Dit houdt in dat de verf watervast is en vermengbaar is met terpentine. De carnavalsverf is geschikt voor op hout, metaal, papier en karton. Echter is de carnavalsverf niet geschikt voor op pur en piepschuim. Daarvoor kunt u onze carnavalslatex die op waterbasis is gebruiken. Deze bieden wij ook aan tegen zeer concurrerende prijzen. Ook bieden wij sinds 2013 glitterverf op alkydharsbasis en op waterbasis aan.

Welke kleuren bieden wij aan?

Op de site hebben wij zo getrouw mogelijk de kleuren proberen weer te geven middels foto’s van onze carnavalsverven. Echter kunnen wij niet garanderen dat dit ook precies met de werkelijkheid overeen komt. De kleurweergave is ook afhankelijk van de resolutie van uw beeldscherm. Wij gebruiken kleuren die zeer veel gebruikt worden met de bouw van praalwagens. Echter kunt u ook zelf de carnavalsverf mengen om tot uw juiste kleur te komen. Meng b.v. wit op een kleur om het lichter te krijgen.
Ook kunt u sinds eind 2014 kunt u uw hoogglansverf op kleurnummer bestellen. U kunt kiezen uit de volgende kleurenwaaiers: RAL, NCS, Sikkens, flexa en Histor.